Покупки
Поръчки
Можете да направите покупка на някои от продуктите или услугите, предложени на страницата ни, чрез дебитна карта (Борика) или да се свържете с нас, за да направите своята поръчка или да получите необходимата информация и консултации за да изберете оптималните за Вас продуктите. В срок от 4 до 8 часа ще получите по факс или електронна поща необходимата информация или проформа-фактура (потвърждение на поръчката Ви).
    Име:  Длъжност: 
Фирма: Отдел:
Адрес:
Град: Пощ.код:
Телефон: Факс:
Ел.поща: Интернет:
Относно: 
Ще се свържем с Вас веднага след обработване на заявката Ви.
Ценоразписи

Acrobat Reader

Възможно е да се нуждаете от Acrobat Reader за да прочете някои от документите
Top

Плащане с дебитна карта (Борика)
Можете да платите избраните продукти / услуги с дебитна карта (Борика). За целта въведете основание (описание на покупката или номер на оферта / проформа-фактура) и сумата за плащане (с включен дължимия ДДС).
Ще бъдете препратени на страницата на epay.bg за кодирана обработка на транзакцията.
Основание:

Сума за плащане:
Условия на продажба
Стандартните условия на продажба са предплатена поръчка. Срокът на доставка зависи от конкретния продукт и е типично до 3-4 седмици, ако продуктът не е наличен на склад. Доставката се извършва до офис/склад на Игъл Софтуеър в страната, ако не е договорено друго. Обадете ни се за повече подробности.

Цени
Цените на продуктите включват всички мита и такси без ДДС франко склад (офис) на ИГЪЛ СОФТУЕЪР. Ако не е указано друго, цените са посочени в Щатски долари (USD). Левовата равностойност се изчислява по курс 'Продава' на Първа Инвестиционна Банка в деня на плащане.

Цените посочени в тази Web страница или ценоразписите са ориентировъчни. Нормално те са валидни в рамките на текущия календарен месец. ИГЪЛ СОФТУЕЪР си запазва правото за промени в цените и/или в спецификациите на продуктите без предизвестие. Цените потвърдени с оферта и/или проформа-фактура се запазват без промяна за срока на валидност на съответния документ.

Ако цената на някои от необходимите Ви продуктите или услуги не e посоченa в ценоразписите, интересува Ви наличността (срока на доставка) или се нуждаете от допълнителна информация Ви молим да се свържете с нас.

Top

Note: This web site is bi-lingual (Bulgarian and English). Please change document encoding to Win-1251 if you can not read the Bulgarian text.
You may also consider changing the default proportional font in your browser to one with cyrillic script.

Copyright © 1996-2004 Eagle Software Ltd.
Last updated on 20-FEB-04